Stor eller lokal?
Varför inte både och.

Vi på PHM Group erbjuder lokal fastighetsservice tillsammans med samlad styrka från alla PHM partners.

Lokal aktör med stor erfarenhet och lokalkännedom eller en koncern med stora resurser? Varför inte både och.

Vår viktigaste resurs är våra professionella och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet inom branschen, med lokal närvaro på många orter från Boden i norr till Malmö söder.

Mats är rätt man för att hjälpa dig med elarbeten i Stockholm. Erik hjälper dig med snöröjning i Västerås. Om du vill ha hjälp med din utemiljö eller trädgård hjälper Maja eller Kristian dig i Landskrona. I Norrköping lagar Fredrik dörrlås och i Växjö hjälper Isabella dig med din ekonomiska förvaltning.

Eftersom vårt hem är en av våra tryggaste platser är det tryggt och trevligt med ett bekant ansikte som tar hand om och känner till områdets och fastighetens specifika behov. Det enda som kan göra upplevelsen ännu bättre är när din lokala förvaltare har rätt resurser för att hantera alla delar av din fastighet! Skötsel, teknisk- och ekonomisk förvaltning hos en och samma aktör, det är där PHM Group kommer in i bilden.

PHM Group består av företag som verkar lokalt. Vårt jobb är att ta hand om människor genom att ta hand om deras boendemiljö. Vårt mångsidiga utbud av tjänster står också till ditt förfogande när du letar efter en samarbetspartner för fastighetsservice för kommersiella, kontors- eller industriella fastigheter.

Vårt mål är att skapa en trygg, enkel och pålitlig boendemiljö och samtligt bevara fastighetens värde och förlänga dess livscykel.

Stort eller lokalt? Varför inte både och.

Vi tror att det enda som är bättre än lokal service är lokal service med stora resurser. Med PHM behöver du inte välja mellan din lokala fastighetsförvaltare och en stor nordisk leverantör. Med oss får du det bästa av båda världar.

Vi har kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland som servas av våra 6000 medarbetare. Vi är expanderar ständigt till nya områden. PHM Group ägs av Norvestor och Intera, tillsammans med företagsledningen och nyckelpersoner inom de lokala bolagen.

Vill du bli vår kund?

Läs mer om våra tjänster

Våra tjänster
Connecta med oss