Vill du bli en av oss?

PHM Group består av de bästa lokala företagen inom fastighetsservice. Vi är en klubb där nya medlemmar är varmt välkomna att utvecklas tillsammans med oss!

Vi förstår resan som entreprenör och stöttar dig i varje steg. Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller precis har börjat din resa är PHM Group här för att hjälpa dig att nå framgång.

Vår erfarenhet inom entreprenörskap och affärsutveckling gör oss till den perfekta partnern för att förverkliga din vision. Vi erbjuder en rad tjänster och resurser för att stötta dig under hela processen.

Företagsrådgivning:

Vårt team av experter erbjuder skräddarsydd rådgivning och strategisk vägledning för att hjälpa dig att utveckla ditt företag. Vi hjälper dig att identifiera möjligheter, hantera utmaningar och maximera din framgångspotential.

Finansiering:

Vi erbjuder olika finansieringslösningar för att stödja dina företagsbehov. Vårt nätverk av investerare och finansiella partners ger dig tillgång till kapital som kan hjälpa dig att förverkliga dina tillväxtplaner och projekt.

Nätverk:

Vi tror på vikten av att bygga starka affärsnätverk. Tillsammans med andra PHM-partners får du möjlighet till kontakt med andra entreprenörer, potentiella samarbetspartners och branschexperter för att utbyta kunskap och skapa nya affärsmöjligheter.

Mentorskap:

Våra erfarna mentorer erbjuder vägledning baserat på sin egen entreprenörsresa. Genom att få tillgång till deras kunskap och erfarenheter kan du undvika vanliga fallgropar och accelerera din egen utveckling.

Vill du också vara med i klubben? Låt PHM Group vara din pålitliga partner på din entreprenörsresa!

Kontakta oss för att få veta mer om hur du blir en PHM-partner.

Kontakta oss

Läs mer