25.4.2024 | Nyheter

Allgranth stärker PHM Groups position i Stockholmsområdet

PHM Sweden AB har förvärvat aktier i Allgranth Fastighets AB, Svensk Arboristtjänst AB och Svensk Utemiljö AB. Bolagen tillsammans benämns Allgranthgruppen. Förvärvet är i linje med PHM Groups strategi och stärker dess position som leverantör av tjänster inom bostadsfastigheter i Stockholmsområdet.

Allgranthgruppen, som grundades 2020, erbjuder ett brett utbud av fastighetstjänster, inklusive föreningsdrift, teknisk förvaltning, utomhusmiljö och fastighetsskötsel samt hantverkstjänster för privatpersoner inom alla typer av fastigheter. Utöver detta tillhandahåller Allgranthgruppen också tjänster inom naturvård, arboristtjänster och anläggningstjänster. Denna mångfald av tjänster möjliggör en heltäckande service som uppfyller kundernas behov.

”Vi är glada att Allgranth-gruppen numera ingår i PHM då bolagen kompletterar vår befintliga portfölj på ett fantastiskt sätt och erbjuder spännande möjligheter att ytterligare stärka vår närvaro och vårt erbjudande till våra kunder i Stockholmsområdet. Vi ser fram emot att välkomna det kompetenta teamet på Allgranth till PHM-familjen och arbeta tillsammans för att fortsätta leverera värde och kvalitet”, säger Andreas Westin, landschef på PHM Group i Sverige.

Allgranthgruppen har haft en bra tillväxt de senaste åren. Att tillhöra PHM Group och dess nätverk ger oss nya, ännu bättre förutsättningar att vara en bra partner till våra kunder”, säger Håkan Stjernkvist, VD på Allgranth Fastighets AB.

För mer information:

Andreas Westin, landschef, Sverige, PHM Group
andreas.westin@phmgroup.se, +46 734 326 575